Adatfájl leírás

Ahhoz, hogy az Ön webshopja terméklistáját az arcedula.hu rendszere át tudja venni, valamint azt naprakészen tudja tartani, szükség van egy adatfájlnak nevezett árlistára. Ebben a fájlban minden olyan termék megtalálható, amelyet az arcedula.hu az Ön boltjából megjelenít.

Fontos: Előfordulhat, hogy Önnek nincs fejlesztője, vagy csak egyszerűen nem tudja, hogyan kellene előállítani az ezen az oldalon részletezett adatfájlt. Amennyiben technikai nehézségekbe ütközik, vegye fel velünk a kapcsolatot, készségesen segítünk, hogy minden akadály elháruljon!

Hogy teljes termékpalettájából mely termékeket helyez az adatfájlba, az Ön hatásköre eldönteni. Technikailag biztosan az a legegyszerűbb megoldás, ha minden terméke bekerül a fájlba.

Az adatfájl készítéséről, rendszeres frissítéséről, folyamatos eléréséről a webshop kezelőjének kell gondoskodnia. Amennyiben ebben akadályba ütközik, az arcedula.hu megvalósítja a szükséges fejlesztéseket – ennek részleteiről lejjebb olvashat.

Az arcedula.hu XML, CSV és XLS formátumban is elfogadja az adatfájlt. A fájl tartalmának a következő dokumentumban leírtaknak kell megfelelnie. Előfordulhat, hogy Ön már rendelkezik egy terméklistával (XML, CSV vagy XLS formátumban), de az nem pontosan a fenti struktúra szerint épül fel. Ebben az esetben, kérjük, keresse technikai ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@arcedula.hu e-mail címen, írja meg nekünk a jelenlegi terméklista elérhetőségét. Elképzelhető, hogy az eltérő formátum ellenére is fel tudjuk dolgozni a fájlt.

Specifikáció

Ide kattintva letöltheti az adatfájl pontos leírását. Ez alapján fejlesztője (programozója) minden bizonnyal elő tudja állítani a szükséges fájlt. Ha az adatfájl elkészült, kérem, írja meg nekünk az elérhetőségét (URL-jét) egy emailben a kapcsolat@arcedula.hu címre!

Ha Ön már partnerünk, a következő adatok megadásával jelentkezzen be!


Elfelejtettem a jelszavam