Szolgáltatások és árak

Minden partnerünknek - aki legalább egyszer feltöltötte az egyenlegét - a következő szolgáltatásokat biztosítjuk:

  • a Partner által választott tetszőleges kategóriákban megjelennek a termékei
  • ezen kategóriák száma és köre bármikor, manuális beavatkozás nélkül módosítható
  • a szerződéskötéstől számított minium két hétig az arcedula.hu főoldalára kerül a logója
  • egyedi felületet, ahol nyomon követheti a termékeire vonatkozó vevői érdeklődéseket, azaz kattintásokat (Partner Portál)
  • többszörös átkattintások szűrése: egy látogatótól egy termékre való kattintás naponta csak egyszer csökkenti az egyenleget

Az Árcédula.hu oldal használata esetében a Felek közötti elszámolás a Szolgáltató oldaláról a Partner oldalára történő átkattintások száma (PPC) alapján történik.

Egységes ár: Az árcédula.hu terméktől és kategóriától függetlenül nettó 20 Ft-os átkattintásos árat határoz meg.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem kell minden kattintásért fizetnie: függetlenül attól, hogy egy látogató egy nap folyamán a Partner egy termékadatlapjára, illetve a főoldalára hány alkalommal kattint át, csupán egy-egy kattintás ára kerül elszámolásra. Ezen felül azt is vállaljuk, hogy ha egy látogató egyetlen nap alatt több mint 5 termékére kattint át, azért legfeljebb 5 kattintást számolunk el. Ezzel a módszerrel behatárolásra kerül az egy látogatóra költött maximális összeg, valamint az esetleges rosszindulatú látogatók ellen is védekezünk.

Tudta?

Az arcedula.hu kötelezi magát, hogy minden lehetséges technikai eszközzel igyekszik kiszűrni az internetes robotok, rosszindulatú vagy tudatlanságból többszörösen kattintó látogatók kattintásait.

További részletek és feltételek a Szerződési Feltételek Partnerek Részére dokumentumban találhatóak.

Ha Ön már partnerünk, a következő adatok megadásával jelentkezzen be!


Elfelejtettem a jelszavam